Jobb
Arbtesterapeut Jobba hos oss

Kul karriär i Kalix

Publicerad 20 december 2023

Är du arbetsterapeut och vill bli en i laget på den paramedicinska enheten på Kalix sjukhus?

Hos oss får du utveckla din kompetens, teamkänsla och bidra till framtidens hälsa och vård. Nu söker vi dig som är legitimerad arbetsterapeut och välkomnar både dig som har längre erfarenhet och dig som nyligen har tagit examen.

Vi erbjuder dig utvecklings- och karriärmöjligheter samt flera olika förmåner.

Välkommen till Kalix!

Kalix sjukhus – paramedicin med öppenvårdsrehabilitering

Öppenvårdsrehabilitering är rehabilitering som bedrivs i grupp eller enskilt för patienter som har behov av ett så kallat multimodalt team oavsett diagnos. Rehabiliteringen består ofta av en kombination av psykologiska insatser och fysisk aktivitet/träning som riktar sig till patienter med sammansatta, långvariga och ibland återkommande behov av rehabilitering.